Svettiga tider

Det är fredag kväll och jag är på väg i säng efter ett antiklimax med tanke på att vi aldrig fick se någon månförmörkelse eftersom det var disigt. En Teach for Sweden-kollega undrade om jag ville hänga med ut på en löprunda vilket lockade. Sällskapet gör det trevligare helt enkelt. Det kändes som vanligt bra efteråt men i övrigt känner jag mig matt. Det har varit en galet fullspäckad vecka.

Annars har det varit ytterligare en svettig dag med bad som snart inte svalkar längre. En stor del av dagen har ägnats åt att förbereda morgondagens testlektion. Alla har fått förbereda en verklig lektion och får sedan 10 min till förfogande. Således håller man enbart den inledande delen eller hoppar fram till valda delar i lektionen. Syftet är att träna på att få ut budskapet samt tekniker för att hantera situationer med störande inslag.

Lördag lunch till söndag lunch är vi lediga vilket kommer lägligt. Det behövs en paus och tänka på annat samtidigt som det vi lärt oss får sjunka ner en bit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.