Balsam för själen

Träning har alltid varit något naturligt i mitt liv. Det är helt enkelt en av ingredienserna för ett bra liv för mig. I en tid där de fysiska inslagen i vardagen mer och mer får stå tillbaka för en automatiserad och digitaliserad värld är träning ett bra underhåll av kroppen. Kortsiktigt är också känslan efter ett konditionspass riktigt, riktigt bra.

Dessvärre kan träning också bli ett sätt att fly. Istället för att ta itu med sina issues kan man alltid gå in i träningsbubblan istället. Men så länge det hålls på en sund nivå har jag svårt att se något dåligt med att träna. Fler borde få in lite enkel motion i veckoschemat även om det självklart inte är lösningen för en själ som inte mår bra. Däremot kan träning vara en av förutsättningarna för välmående och då agera som balsam för själen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.