Första veckan

Så är då första veckan i skolan med eleverna till ända. Det är en ny värld men ingen chock. När jag är i klassrummet känner jag mig hemma. Samtidigt försvinner dagarna fort och planeringen för morgondagens lektioner hamnar på kvällstid. Pulsen har varit något förhöjd och jag förstår att många lärare känner att tiden inte räcker till givet allt som faller inom lärarens ansvarsområde.

Första intrycket av arbetslaget är att alla är riktigt hjälpsamma och att det finns ett självorganiserande arbetssätt. Även om arbetsbördan är hög har många stannat i yrket och på arbetsplatsen. Det vi vet är att det beror inte på den höga lönen eller statusen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.