Inte sen – nu!

I det västerländska samhället finns en förkärlek för att planera livet och måla upp scenarier flera år framåt. Medan vi snickrar ihop våra planer och tänker igenom allting så svischar livet förbi. Vi inser inte att medan vi anstränger oss med blicken långt fram så går vi miste om allt det fantastiska runtikring oss här och nu.

Många företag jobbar med visioner och sätter upp årtal då saker och ting minsann ska vara annorlunda. Vad hindra dessa företag från att tillämpa visionen nu på en gång?

Det enda vi vet något om är nuet, vad framtiden bär med sig har vi ingen aning om. Vi skyddar oss mot rädslan för det okända genom att försöka kontrollera framtiden men undrar samtidigt varför vissheten om vad som ska hända kväver oss. Om du har en längtan inom dig, gör slag i saken istället för att bara dagdrömma. Det är nu vi lever – inte sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.