Laginsats

Helgen spenderades utomhus bland virke och verktyg. Byggandet av cykelskjul stod på agendan. I det här fallet var vi ganska många involverade, vissa höll i verktygen och vissa skötte markservicen. Andreas (bror) stod för arbetsledningen.

Det fanns en plan men ovädret var inte en del av den. Dessbättre kom inte så många regnstänk och blåsten gick att hantera genom att surra fast takplåten ordentligt innan den skruvades på plats. Under två dagars byggande hinner det dyka upp oplanerade utmaningar även när man ”bara” bygger ett cykelskjul. Men det känns extra bra när man är klar om det strulat lite. Vi hjälptes åt både i tänkande och utförande och i slutändan blev det riktigt bra.

Man behöver inte alltid köpa in varor och tjänster. Det går att göra en hel del själv. Särskilt om man hjälps åt. Men man får ta sig lite tid, hugga i och hitta en lagom ambitionsnivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.