Inställning

Livet blir vad man gör det till. Så har mitt mantra låtit under lång tid. Givetvis har vi olika förutsättningar. Många tar mycket för givet och inser inte att vi som föds i Sverige har dragit livets vinstlott jämfört med vilka förhållanden man får utstå i stora delar av världen. Ändå mår vi så dåligt… Andra drabbas av olycka eller sjukdom och då kan givetvis livet te sig nattsvart.

Varje dag har vi en möjlighet att välja vägen med möjligheter och inte hinder. Vi kan se det potentiellt fantastiska i nya människor och inte känna rädsla för det okända. Det finns en inkluderande väg att gå som står i kontrast till den exkluderande. Vi kan välja att se de större värdena bortom jaget och inte låta egoismen styra.

När du vaknar imorgon har du ett val att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.