Vänner

När jag fyllde 40 i november fick jag av grabbgänget en personlig frölundatröja, dessutom ingick match och övernattning. Idrott har varit en viktig ingrediens i mitt liv och är fortfarande. Jag har hållit på med diverse sporter men nummer ett var alltid hockeyn fram tills jag slutade när jag var 25. När jag ser tillbaka är det två säsonger som sticker ut och fyller mig med extra glädjefulla minnen. Dels när jag spelade i Björklöven och dels tiden i Mölndal. Under tiden i Mölndal fanns en koppling till Frölunda och sedan dess är det laget jag håller på även om intresset har falnat betydligt. En gång i tiden såg jag Sportnytt varje dag, nu har jag inte full koll på vilka lag som spelar i högsta ligan ens.

Del två av presenten ”levdes upp” i torsdags-fredags. Det blev en grym kväll med hockey, unik pizza, dryck, lite dansgolv (synd att det inte blev mer med tanke på min abstinens) och framförallt den goa stämningen. Vi ses inte lika ofta som förr, eftersom vi alla dragit ner lite på idrottandet, men när vi väl ses är det som om tiden stått stilla. Det blir hjärtligt och rakt, inga krusiduller eller fasader.

När vi själva har svårt att gå ut i världen och vara oss själva så har ju sanna vänner den effekten på oss att de lockar fram vårt innersta väsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.