Sluta drömma – lev drömmen

Vi får med modersmjölken att vi ska arbeta och göra vår plikt. Tyvärr reflekterar de flesta av oss för lite kring hur vi lever våra liv och vilka mönster vi faller in i. Skulle du vilja arbeta mindre? Gör det då. Jag lovar att du kan dra ned på konsumtionen och må bättre.

Du kanske inte ens vill fortsätta med ditt nuvarande arbete. Vad vill du om du tar bort pengarna ur ekvationen? Vad vill du om du tar bort den så kallade tryggheten ur din livssituation? Det är nu du lever och du tar inte med dig några prylar när du dör och går in i nästa dimension.

Det kanske finns något hinder från att du lever din dröm, detta hinder kan utgöras av en relation, ett jobb eller något annat. Men vad är hindret egentligen? Rädsla? Ja, säkert. Men finns det på riktigt något hinder? Nej, det tror jag inte.

Så lev drömmen istället för att fortsätta drömma. Ta steget idag! Du kommer inte ligga i rännstenen om tre månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.