Havet kallar

Du hör något. Det är svårt att förstå vad det är. Det känns som något slags brus. Det hörs bara svagt men samtidigt vill det inte försvinna. Vad är det för något? Varifrån kommer det? Det går inte att sätta fingret på det men du känner något som visserligen kan komma och gå i vågor men som inte går bort.

Efter ett tag börjar du ana varifrån det kommer. Du rör dig mot något som du ännu inte begriper. Nyfikenheten leder dig. Ljudet blir starkare och starkare. Du börjar förstå vad det handlar om. Havet kallar på dig.

Havet är långt ifrån tryggheten, men det är något kopplat till din natur som lockar. Du står handfallen inför ett hav som är mäktigt och oändligt. Vågar du hoppa i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.