Lösningen är enkel

Ibland målar vi in oss i ett hörn och ser inga vägar ut, åtminstone inga bra vägar. Det kan vara rena i-landsproblem som vi målar upp som mörka moln på himlen, men det kan också vara riktiga dilemman i en människas liv där något skaver i djupet av oss själva.

Hur komplex en situation är finns emellertid alltid en enkel lösning. Vi kanske inte inser det eftersom vi koncentrerar oss på konsekvenserna som följer. Dessa kan verka jobbiga, åtminstone på kort sikt. Men de kan också vara färgade av normen i samhället kring hur saker och ting ska vara samt hur framgång ser ut.

Någonstans i allt kaos känner du ändå att det faktiskt bara finns en enda väg, en enda sann väg. Det kan handla om att gå isär, det kan handla om att säga upp sig från sitt arbete som stressar dig istället för att få dig att blomstra och det kan handla om att ägna sig åt ett intresse som är på riktigt istället för ”tryggt”.

Du kanske har någon du varit i en bitter konflikt med länge. Hur skulle det vara om du åkte hem till personen och gav denne en lång kram. Lösningen är enkel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.