Det bubblar i mig

Så har då mitt livs första insändare blivit publicerad. Jag döpte den till ”Magsår och rimfrost”. Bakgrunden är att det bubblar i mig politiskt. Vi får se om jag utvecklar detta på något sätt i framtiden.

Vad är ”blodtryckshöjande” för dig? Alltför ofta tänker vi att det ändå inte spelar någon roll. Det gör det visst! Även om det inte leder till någon synlig förändring i det korta förloppet så betyder ditt engagemang mer än du kan ana. Vårt medvetande känner bara till toppen av ett isberg i det vi kallar världen eller en människas psyke. Oavsett vad så handlar det inte om att saker och ting ska synas utan det är enbart en fråga mellan dig och Gud.

Jag ser en samhällsutveckling där vi går mot en grå massa som lever våra liv utan att ta ut några svängar. Hur skulle det vara med lite bubblande inslag, som skakar tag i oss och som får oss att känna livet i oss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.