Förvirringens gåva

Ibland i livet trillar vi in i en dimma. Vi känner oss förvirrade. Det kan handla om motgångar som skapar en olustkänsla eller helt enkelt att frågetecken i oss börjar växa sig starka.

Denna dimma kan, när den är som värst, få oss att tvivla på vad som är fram respektive bak. Men när vi kommer ut ur dimman är vi alltid tacksamma. Utan den hade vi inte hamnat där vi är och vi har fått en personlig utveckling på köpet. Vi ska inte vara oroliga för att vi inte ser syftet under processen. Allt är som det ska och kommer att landa in på ett gudomligt, naturligt och rätt sätt. Villkoret är emellertid att vi är öppna för det via mod och kärlek istället för rädsla.

När man går igenom en transformation kommer rädslor att dyka upp, om och om igen. Gamla vanor och mönster kommer att pocka på uppmärksamhet. Vi ser inte vägen framåt, men vi känner något i djupet av oss själva. Frågan om trygghet kommer att ”attackera” flera gånger och tankarna kring vad som är verklig trygghet kommer att hoppa fram och tillbaka.

När du gör dig fri från det som håller dig tillbaka lämnar du också utrymme för det okända. Kanske något fantastiskt som du inte kunnat föreställa dig i din vildaste fantasi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.