Du är redan framme

Jag hör så mycket ältande om det som kunde blivit. Å andra sidan hör jag en massa tankar om att saker och ting minsann ska bli annorlunda i framtiden.

Drömmar och visioner är härligt. Det betyder att man lever och vill något. Ibland kan omständigheterna vara sådana att man får konstatera att ”var sak har sin tid”. Men alltför ofta inväntar vi… ja vadå egentligen? Vad hindrar oss från att göra slag i saken på en gång? Rädslor så klart.

Rädslan är ett återkommande tema på denna blogg. Det pågår ett krig mellan kärlek och rädsla. Dels i samhället men också inom många människor. Det finns bara kärlek och rädsla i grund och botten som två motpoler. Ur dessa springer omtanke, avundsjuka o.s.v.

Blicka inte utåt. Det yttre är bara distraktioner. Du är redan framme. Vet du varför? Världen finns inom dig, inte utanför dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.