Spirande känsla

Jag känner en spirande känsla i mig. Ordet spirande förklarar synonymer.se så här:

gryende, knoppande, begynnande, framväxande, börjande, nyvaknad, vaknande

Det är något som börjat bubbla i mig. Jag känner att det är grejer på gång helt enkelt. Ungefär som att det spritter i benen på kossorna när de ska ut på grönbete.

Den senaste perioden av mitt liv har varit omvälvande, den kommande blir händelserik. Jag känner det.

Vi placerar alldeles för ofta in oss själva i en låda där vi förminskar/begränsar oss själva. Livet innehåller oändligt med möjligheter och hela regnbågens obegränsade nyanser av olika färger. Jag är övertygad om att saker och ting kommer att landa in precis som det ska, bara vi har modet och tålamodet att vänta in naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.