Drömmar och passion

Drömmar och fantasier är fantastiska. Många av oss bär på så häftiga idéer. Ofta är det något nischat, nördigt och oekonomiskt. Tänk om vi i större utsträckning vågade oss ut från boet som en fågelunge. Vi skulle känna livet i oss och även om vi inte alltid skulle klara av att flyga iväg så vågar jag garantera att landningen ändock skulle bli mjuk. Och viktigast av allt är att vi testat vingarna.

Om du drömmer om att skola om dig till ett annat yrke, vad hindrar dig? Vad hindrar dig egentligen? Ja, det blir ingen Thailandresa och det blir ingen ny bil utan den befintliga får rulla i några år till. Om du drömmer om ett litet hus på landet med möjlighet att odla en hel del eget, vad hindrar dig? Vad hindrar dig egentligen? Vi känner rädslor men rädslor är inget universellt eller absolut. Rädslor är våra egna skapelser. Därmed kan vi också radera ut dem.

Om livet är utan passion så garanterar jag att det kommer att bli fullt av passion om du tar itu med dina drömmar och fantasier. Låt dem bli verklighet. Du har allting inom dig. Hela verktygslådan finns redan på plats. Och en sak till. Det finns inget att vänta på. Gör det nu. Tänk att vakna varje morgon och vara upprymd av energi.

Lyssna på barnet inom dig. Det nyfikna barnet fullt av entusiasm. Barnet finns fortfarande där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.