Oas

Nyss hemkommen från landsbygden i Skåne och fortsättningen av utbildningen Management by Heart. Den har säkert epitetet ledarskapsutbildning i många kretsar men jag tycker inte det är en tillräcklig beskrivning. Det är en utbildning i att vara människa. En humanistisk människa. En kännande människa.

I den ursprungliga utbildningen var vi 15 st från olika företag. Sedan valde en mindre kärna att fortsätta träffas med ungefär 9-12 månaders mellanrum. Fortfarande under ledning av vår andlige ledare Bengt.

Det är en oas att under två dagar gå in i en bubbla och ägna oss åt att gå in i djupet av oss själva. Det handlade om sinnlighet, innerlighet och andlighet. Samvetet och kärleken stod på agendan. Oj så mäktigt det blev.

Hela tiden ligger frågorna och skvalpar. Vem är jag innerst inne? Lever jag i sanning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.