Gå din egen väg

Jag fick nyligen frågan: ”Vad vill du?” Mitt svar var: ”Jag vill leva i sanning.” Det kan låta självklart, men tro mig, för många av oss är det inte så lätt.

Vikten av att gå sin egen väg går inte betona nog mycket. Du måste gå din egen väg. Annars kommer du att bli uppäten inifrån förr eller senare. Vi kan fly in i olika aktiviteter som får oss att rikta uppmärksamheten bort från vår sanna natur men det är bara en tidsfråga innan något jobbigt börja bulta inom oss. Det är inte högljutt i början men det vill heller inte gå bort.

Om din egen väg går på tvären mot samhällets normer, omgivningens förväntningar, företagets agenda, dina egna mönster etc. kommer det säkert att bli jobbigt. Jag säger inget annat. När Karin Boyes knopp brister gör det ont men när vi lyckas gå in i vårt rätta element känns allt så självklart. Det som tidigare innehöll friktion är nu icke-frågor och man känner samklang med människor man möter. Det finns ett sådant energitillstånd för oss alla, ett tillstånd där vi svänger på en frekvens i harmoni och resonans med omgivningen.

När det gäller trygghet trampar vi ofta snett. Vi strävar efter något vi tror vara trygghet när det i själva verket kväver och stjälper oss. Trygghet är att ha modet att vara fri och gå sin egen väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.