Min Lamborghini

Du är varken nyast eller snabbast. Men du är unik och trygg i vetskapen om vem du är. Full av kvalitet helt enkelt. Du känner varje millimeter av landskapet när du far fram på ditt riviga men samtidigt harmoniska sätt. Och du strålar. Samtidigt finns skuggsidor som man upptäcker när du står stilla och man tar sig tid att stanna upp och betrakta dina dolda sidor. Tillsammans bildar detta en helhet som gör dig både genuin och vacker.

Jag har dig inte men ändå är du min. I varje kurva vi tar tillsammans lär vi känna varandra bättre. Vårt samspel är ingen resa med en början och ett slut; det är en dans. Det finns en följsamhet och en naturlighet, både på motorvägen och på den ensliga landsbygdsvägen. Du utmanar mig i olika situationer på ett utvecklande sätt. Tillsammans finns en jättefin känsla och jag mår bra ihop med dig.

Jag älskar dig – min Lamborghini Countach.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.