Mästaren

Mästare är sällsynta men de finns ändock överallt. De har sällan vunnit några medaljer eller råkat bli rika på pengar. Inte heller söker de strålkastarljuset.

Mästaren är grundmurad i en verklig trygghet och följer den inre kompassen. Det går inte att undvika att påverkas av ljuset som skiner från mästaren. Kajsa Ingemarsson skriver om den inre klarheten. Ljuset från mästaren bottnar från denna inre klarhet.

Vad är din gåva? Mästaren lever sin fulla potential och låter sin talang ta plats. Rollen i världen är självklar och ansvaret att träda i skorna faller sig naturligt. Även om det kan ta tid att se, vilja och våga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.