Investering

Förra veckan tog Amelia och jag tre semesterdagar för att delta i ”Den hela människan” under ledning av Bengt Jacobsson. För mig är Bengt en livsmentor och jag kan inte beskriva hur mycket han betyder för mig.

I det här fallet var vi 12 st i blandad ålder och med vitt olika bakgrund som träffades på landsbygden i Skåne. Samtalen leds av Bengt och i bakgrunden finns Lena som spinner trådar och ser till att allt runtikring fungerar. Utöver samtal är både musik och film en del av dagarna.

Innehållet dessa dagar är så långt ifrån aggressivt man kan komma. Ändå startar det processer i deltagarna som i vissa fall kan vara brutala. Vi har i många fall levt på ett sätt att det byggts upp spänningar och rustningar/skyddsmurar, vilket i kombination med en omedvetenhet, leder till att det ibland sker omvälvande frigörelser.

Att få blicka inåt och göra den inre vandringen är fantastiskt. Har man väl börjat vandra den vägen vänder man sig inte om. I mina ögon finns ingen bättre investering än denna. En investering i mig själv och livet där allt och alla är sammankopplade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.