Jag är världen och världen är mig

Konstigt. När jag är vresig mot omgivningen är omgivningen vresig mot mig. När jag är öppen mot omgivningen är omgivningen öppen mot mig. När jag är sårbar mot omgivningen är omgivningen sårbar mot mig. När jag förstår omgivningen så förstår omgivningen mig.

I helgen var Amelia och jag i Malmö och tittade på världens bästa padelspelare som gjorde upp i en av deltävlingarna på världstouren. När vi kommer dit blir vi inte insläppta. Amelia har en mindre väska med sig och med den får man inte komma in i arenan. Så det blev till att låsa in den på den närliggande gallerian som hade ett gäng skåp. Detta var vi inte ensamma om och jag tvivlar på att det löste sig på ett bra sätt för samtliga.

Ja, det inträffar drunkningsolyckor, men om det ska leda till att förbud mot att bada införs, vad är det då för skillnad på oss och maskinerna? Vi bygger murar och tror att vi förhindrar… ehhh… ja vadå? Däremot föder murar misstänksamhet, och misstänksamhet föder separation, och separation föder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.